Шоколад в палитра!

11 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК

За никой от моите познати не е тайна, че обожавам шоколада! Да. И нямам претенции- може да е черен, бял, с лешници, с карамел, а вече и като палитра. :)


На пръв поглед цветовете в палитрата изглеждат не практични. Всеки, който не е професионален гримьор ще си каже '' за какво са ми тези ярки цветове, няма къде да ги нося''?

Да, ама не. Тази палитра е абсолютно задължителна във всяка колекция. Ако сте забелязали повечето палитри съдържат микс от матови, блестящи и друг вид сенки. Тук имаме наличието на 98% блестящи. Това е най-страхотното нещо на света! Като гримьор ми се налага да имам богато разнообразие от цветове и консистенции. Тази палитра ми позволява лукса да не нося чак такъв арсенал в куфара си. Ако в повечето палитри има по 2-3 блестящи цвята, тук можем да се насладим на мнооого повече. Като основен акцент в цялостния грим за официални поводи, почти винаги слагам блестящи сенки или пигмент. Откакто имам палитрата тя стои в основата на почти всеки грим, който правя.
В Chocolate Gold има 12 силно пигментирани блестящи сенки и 4 основни матови. Впечатляващи са не само като цветове, но и като качество. Основно ги нанасям с пръст върху клепача и ефектът е повече от мечтан. Акцентът е ясно изразен и гримаът е напълно завършен.
С практиката осъзнах една малка тъкност- цветовете са най-красиви, когато са нанесени с пръст. 

Едно докосване с пръст е напълно достатъчно, за да имам желания цвят върху клепача. Сенките са изключително меки и изобщо не се разпрашават. Пробвах да ги нанеса напръскан върху четката фиксиращ спрей, но е абсолютно безсмислено. Красив и силно пигментиран цвят има и без него. 



Забравих да спомена едно от най-важните неща,най-шоколадово изкушаващата палитра създавана в бюти индустрията ухае на шоколад, когато я отворите. Не е ли сбъдната мечта?!

Поздрави,
ХОХО

Коментари

Популярни публикации