Най-розорото парти!!!

14 Май, Понеделник

Ако сте следите блога сте забелязали, че напоследък пиша предимно за събития. Бях решила да спра с тази практика, но не мога да не споделя с вас това страхотно розово парти.
От събитието мина повече от седмица, но съм сигурна,че още дълго ще държи всички в розова еуфория. 

Беше края на работната седмица и организиран превоз ни чакаше на предварително уговорено място. Голяма група, предимно от дами, всички облечени в розово с нетърпение очакваше следващата изненада. Истината е, че никой от гостите не знаеше къде отиваме, знаехме само, че ще се запознаем с един нов розов аромат - Omnia Pink Sapphire от Bvlgari. Ако ви звучи като в приказка, има защо, историята става още по-вълнуваща. 
След 30-тина минути се озовахме на едно вълшебно място - резиденция "Черешова градина". Огромна къща, разположена сред красива природа, черешови дървета, много балони, надуваемо розово фламинго, кексчета с фламинго и фонтан от розов шоколад. Това е само малка част от изненадите, които ни очакваха.



Цялото парти беше уникално! Имаше кът, в който професионален фризьор правеше розови прически на всеки желаещ. В друг кът момичетата на DIOR украсяваха грима на дамите с цветни спирали и очни линии от новата колекция на марката. Само да вметна, че не съм виждала по-пигментирана цветна спирала. 

Малко по-късно Йоана ни пренесе в света на Omnia Pink Sapphire. Начина, по който тя говореше за аромата беше толкова увлекателен, че буквално ни пренесе в друг свят. Грейпфрути, франджипани и розов пипер са част от съставките, които правят този аромат запомнящ се. Той заслужава отделен блог пост. :)



Партито свърши след залез слънце и на никой не му се тръгваше от това вълшебно място. Дълго време ще ми е розово и ще си спомням с усмивка за този вълшебен ден!
Радвам се, че имах удоволствието да присъствам на това запомнящо се, розово парти. 

Поздрави, 
ХОХО






Коментари

Популярни публикации