#Wanted at SEPHORA

#WantedatSEPHORA
Грижа за кожата,която стана хит 

За никой не е тайна, че Инстаграм преобърна маркетинга на 180 градуса. Всичко, което се показва там е търсено, успешно и купувано от потребителите. Сега ще ви запозная от близо с едни от най-исканите продукти в асортимента на SEPHORA. Не съм фен на пазаруването на козметика онлайн, затова съм много доволна, че те могат да се намерят на нашите географски ширини.



Започвам с FARSÁLI 

Няма инстаграмър, който да не е чувал за него. Страницата има 1 421 959 последователи.
Историята на FARSÁLI е истинска приказка. Мъж на име Сал Али създава unicorn серума за своята красива жена Фара, която е известна професионална гримьорка, която винаги е на линия в Интернет.
Освен магическата феерия на тази основа за грим, формулата му съдържа екстракти от червени плодове с антиоксидантни свойства: акай бери, годжи бери, бъз и боровинки.
Още една причина да имате FARSÁLI е това, че само 2-3 капки са напълно достатъчни да покриете цялото лице и клепачите си. Благодарение на състава и консистенцията, гримът няма да се разтече и ще остане сияен през целия ден.
Трик : нанесете FARSÁLI в горната част на скулите, оставете го да изсъхне и нанесете отгоре хайлайтър. Така ефекта на хайлайтъра е засилен и кожата изглежда сияйна и здрава.

PIXI glow tonic exfoliating toner - тониращ- екфолиращ лосион

Сигурно сте чували за PIXI. Това е Лондонска марка, която стартира преди повече от 10 години в Сохо. Зад нея стои професионалната гримьорка Петра Странд. Целта на Петра е да имаме сияен тен на кожата, без да полагаме много усилия. Нанасяйте лосиона на тампонче и почиствайте лицето, тила и деколтето - сутрин и вечер. Така ще отстраните мъртвите клетки и ще тонизирате кожата. След почистването кожата е готова за нанасяне на хидратиращ продукт.
Формулите на продуктите са изключително лесни и съставките са от естествен произход. Бестселъра на марката PIXI- тониращ и ексфолираш лосион може да се намери в двата магазина на SEPHORA, за сега само в малка разфасофка.



BRAZILIAN BOD'BUFF SMOOTING SCRUB 'N' MASK-
ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА ЗА ТЯЛО

Този полу-ексфолиант полу-детоксикираща маска е идеален за нанасяне след плаж. Съдържа раздробени бразилски кварцови кристали и глина от Амазонка. За да се използва като ексфолиант е необходимо да се масажира цялото тяло върху мокра кожа. Начина на употреба при маската е малко по-различен - нанася се върху суха кожа, оставя се да действа 10-тина минути, намокря се тялото и се масажира с кръгови движения. След употребата му кожата е гладка и почистена, а мъртвите клетки отстранени.
Ароматът на скраб-маската е опияняващ и искам постоянно да го усещам. В SEPHORA се предлага и лосион за тяло от същата серия, който мисля да си самоподаря тези дни.




BAMBOO CHARCOAL WHITENING POLISH- ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С БАМБУКОВ ВЪГЛЕН

Паста за зъби, която обещава усмивката да стане бяла като след химическо чистене. :)
Във формулата участва бамбуков въглен, а благодарение на черната си текстура дава максимална надежда за изсветляване на зъбите. Необходимо само да се нанесе на четката за зъби и да се търкат не по- малко от 2-3 минути.
А аз обещавам да заснема преди и плед използването й , за да проследим заедно дали си спазва обещанията.



MAGICAL CREAM- МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН КРЕМ  ЗА КОЖАТА -
20,7 хил. последователи

Хубавото на този крем е многофункционалността му - той може да се използва както за тялото, така и за косата и тена. Подхранва всичко и го привежда във върхова форма.
Хидратира кожата, прикрива несъвършенства, отстранява грим, прикрива зачервяванията, грижи се за нокътните плочки и общо взето всичко, което ви дойде на ум.
Съдържа подхранващи съставки от естествен произход, мед, зехтин и пчелно млечице.
Много харесвам такъв тип продукти с естествени съставки, можещи всичко. Формулата му прилича на вазелин и съм сигурна, че ще му намеря куп проложения.




COCONUT OIL - КОКОСОВО МАСЛО
47,8 последователи в Instagram
9659 туита

100% натурално екстра върджин студено пресовано кокосово масло. Мисля, че като информация това е напълно достатъчно, за да разберете какво може този продукт. Той подхранва, хидратира, отстранява грим, дори от очите, може да се използва като балсам за устни, като масло за тяло и за лице.
Трик: нанесете на косата от корена до върха, изчакайте да подейства 30 минути и след това изплакнете.
Косата ще бъде подхранена и здрава.





SHIMMER SCRUB- ЕКСФОЛИИРАНЕ ЗА СИЯЙНО ТЯЛО

Основна съставка на австралийската марка Frank Body е кафето. Историята е много интересна и тръгва от две жени, които влизат в едно ресторантче и молят основателя му да вземат утайката от кафе Арабика, за да си направят прекрасена естествена скраб.
Сияйният ескфолиант е идеален за лятото и пасва на кожа с бронзов загар. Блестящите частици са много фини и в същото време изключително сияйни. Все едно,че цялото тяло е намазано е хайлайтър. Ефектът е страхотен. Самата скраб е с добре оформени зрънца и има хидратиращ ефект.
Имам още две опаковки вкъщи и го препоръчвам с две ръце.


patchology

Patchology е експерт по пачове и маски и по описанието са точно това, от което имам нужда.

POSHPEEL PEDICURE ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА ЗА КРАКА

Това е текстилна маска, която остава активна от 3-7 дни и през цялото време отделя и ексфолира мъртвите кожни клетки, освен това омекотява и хидратира кожата на краката.
Активиращата субстанция се изсипва е текстилната маска, поставя се на крака и се закрепя с каишката. Носи се около 1 час -1ч 30 мин. След като се свалят краката се изплакват и подсушават. Обещанието е след две седмици кожата на краката да бъде по-мека и гъвкава.

Другия продукт на марката  е FLASHPATCH PATCHS - 5 МИНУТНИ ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ С ХИДРОГЕЛ

Чифт лепенки напоени с хидрогел, които се поставят в зоната под очите за не по-малко от 5 минути, защото тогава се появява действието им. Заличават бръчките, намаляват белезите от  умора и действат върху тъмните кръгове. Освен това спомагат за намаляване на торбичките под очите (Дано!!!)

Нямам търпение да пробвам това разнообразие от нови продукти. Обещавам да ви държа в течение и да споделям с вас действието на всеки един от тях.
Всички продукти могат да се намерят в SEPHORA Paradise Center и SEPHORA The Mall, като голяма част от тях се предлагат и в мини вариант, а както знаете мини манията в SEPHORA продължава до 31.07. Можете да се сдобиете с някои от най- търсените продукти с - 20 % отстъпка.

Поздрави,
ХОХО

*Продуктите са ми изпратени, но това не влияе на мнението ми за тях.

Коментари

Популярни публикации