Вечната Aaliyah


Спомням си парчето Try again. То е от онези песни- вечните. Никога не излиза от мода и никога не ти омръзва. Алия изпя саундтрака към ''Ромео трябва да умре'' в далечната 2000г. Тогава младата изпълнителка изигра своята дебютна роля във филма. След края на снимките, Алия участва с главна роля в заснемането на друг филм '' Кралицата на прокълнатите''. Малко след като издава своя трети албум, на 22 годишна възраст, през 2001г на 25 август, Алия Дйна Хотън загива в самолетна катастрофа.

Колекцията съдържа - палитра сенки с 9 цвята, бронзираща пудра, 4 червила, 4 глоса и два молива за устни.
източник: интернет

Ще ви разкажа малко повече за палитрата.

Тя съдържа 9 цвята - 3 матови и 6 блестящи. Цветовете са силно пигментирани и един допир с четката е напълно достатъчен, за да имате желания цвят. Честно казано от матовите не очаквах това, което видях - само с едно докосване, цветът от палитрата беше на ръката ми за проба.


Сутрин когато нямам достатъчно време и бързам за работа избягам да нанасям сенки. Просто, защото нямам време за преливки, а не искам да изглеждам нелепо. Тази сутрин реших да изляза от зоната си на комфорт- какво пък, ще преливам колкото е необходимо, но искам да пробвам тази палитра! 
Мога да кажа, че гримът ми не отне повече време от обикновено. С вълшебната четка 217 на Мас се получи страхотна визия за нула време. С тях се работи изключително лесно.





Красивата изпълнителка ще остане вечно млада в очите на близките и феновете й. Малко преди да се навършат 17 години от смъртта на изпълнителката, световно известната козметична марка Mac, създададе колекцията Aaliyah. Радвам се, че притежавам част от тази уникално красива колекция.

Поздрави,
ХОХО

*Продуктите са ми изпратени, но това не влияе на мнението ми за тях .


Коментари

Популярни публикации