Банята се обновява

Ако следите блога ми със сигурност се разбрали, че SEPHORA обновява изцяло серията си за баня. Аз харесвах много старата серия. Опаковките бяха много шарени, продуктите качествени и цената сравнително достъпна. Когато видях новата серия, обаче останах силно впечатлена.
Новите опаковки са толкова сладки, толкова фотогенични, че трябва сами да се убедите в това.


Обновената серия включва 8 различни продукта, които се предлагат в 5 различни аромата.
Това, което пробвах е един много интересен  продукт в иновативна опаковка - топящо се душ желе. Супер освежаващо, с консистенция на желе, разбира се. Много харесвам кожата си след употребата му - усещам я мека и приятна на допир. Ароматът се нарича Morning zest, който е комбинация от цитрусуви плодове, лимон, портокал, върбинка и мента. Комбинацията от тези аромати е истински освежаващ коктейл. Опаковката е много интересна - продуктът излиза след завъртане и лек натиск. Наравен е така, че да може лесно да контролираме количеството продукт.



Друг продукт, който пробвах е лосионът за тяло с аромат pillow battle. Страшно приятен и лек аромат. Много ми допада. Консистенцията му е изключително лека, попива буквалко за секунди, нанася се с лекота. Ако сте с много суха кожа, няма да успее да я хидратира в дълбочина. Моята е суха, но не е чак толкова и лосионът определено ми допада. Това, което харесвам най-много в него е помпичката. Обожавам продукти, който позволяват точно дозиране. 



И не на последно място - третият продукт, който пробвах е скраб за тяло. Той е в кутийка и въпреки, че обичам опаковките, които позволяват точното дозиране на продукт, при скрабовете не е точно така. Тъй, че одобрявам идеята той да бъде в кутийка.
За самата скраб мога да споделя, че е с по- фини ексфолиращи агенти ( морска сол, перлабамбук, киви...).  Лесно се топят при допир с кожата. След употребата му усещам кожата на тялото си нежна и добре почистена.
Ароматът се нарича rolling in the grass и ухае на зелена трева, мек мъх и откъснати цветя.




Останалите аромати в колекцията са let's have fun и beach vibes.

Продуктите, в които могат да се намерят са:
  • Топящо се душ желе 250мл.
  • Подхранващ балсам за баня 150 мл
  • Ароматен спрей за тяло 100 мл
  • Пенещ се сапун за ръце 250 мл
  • Свежо и хидратиращо мляко за тяло 200 мл
  • Ексфолиант за тяло с частици 250 мл
  • Дозичка за душ 8-10 мл
  • Бълбукаща звезда 15г

Поздрави,
ХОХО

*продуктите са ми изпратени за проба
*постът не е спонсориран

Коментари

Популярни публикации