TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER

Един необикновен ден....

Денят е петък и работният ден е към своя край. Днес е представянето на новия TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER. Вече нямам търпение, едва дочаках часа на поканата. Познавам лично човекът, който организира събитието, познавам и любовта му към всичко, което прави и това ме кара още повече да тръпна в очакване. Знам, че това, което е подготвил е изпипано до най-малкия детайл, че хората, които е поканил са ценители и имат усет към изисканото.
Разбира се, бях права и очакванията ми бяха надминати.


Събитието беше в столичен хотел на 9- тия етаж. Оттам гледката към центъра на София е зашеметяваща! Tова, за което сме се събрали, обаче на това приятно място е събитието послучай предстаянето на новия Hermes - красива гледка, съпътствана с изискано вино и подбран кетъринг са малка част от изненадите. Гостите бяха в тесен кръг, което допълнително засилваше стила и атмосферата.

На кратка и въздействаща презентация се запознахме с традициите и пътя, по който минава всеки аромат от семейството на Hermes.
Кристин Нажел създава аромата на Vetiver след дълго разучаване на съставките на TERRE. Ветиверът, дълбоко вкоренен в TERRE от самото начало е кулминацията на новата композиция. Усещането за него е чувствено и енергично, усеща се в самото начало.
Черен пипер се превръща е сечуански пипер, със зелен привкус, намек за цитрус. Той съживява формулата и позволява на съставките да се стопят една в друга. Не на последно място бергамот, откъснат точно преди да узрее.



В сладки приказки за този завладяващ аромат, времето мина неусетно. Привечер се прибрах у дома, нямайки търпение да зарадвам мъжа си с този топъл и мъжествен нов Hermes.

Официалното лансиране на аромата беше на 27.08.  Вече може да се намери в оторизираните търговски обекти.
Благодаря на организаторите, че бях част от пред премиерата на TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER. 

Поздрави,
ХОХО







Коментари

Популярни публикации