Да празнуваме с Too Faced !


Честита годишнина на една от най-обичаните марки от мен и сигурна съм не само. Вече 20 години не спират да ни изненадват с креативните си идеи. Разбира се няма рожден ден без изненади, за това Too Faced зарадва феновете си е колекцията Then &Now.
В бляскавата колекция има красива палитра с 22 цвята, червила с блестящи частици, бест селъра на марката - спиралата Better Than Sex е в специална празнична визия.
източник: интернет



Освен с красивата си опаковка палитрата впечатлява и с идеята, която носи- горният й ред е съдържа цветове от 1998 с нова формула , а отдолу сенките са от 2018 и са 10 нови цвята. В палитрата има разнообразие от цветове и текстури - микс от кафяви, лилави, сини и зелени нюанси, чиито текстури са също толкова разнообразни- перлени, матови и блестящи. Кулминацията е ароматът на палитрата - ухае на торта.
Мисля, че за всички, които познават марката е излишно да споменавам колко пигментирани са цветовете, как се нанасят с лекота и с едно докосване цветът е пренесен на клепача. 


Не по- малко впечатляващи са червилата от празничната колекция. Качеството е на високо ниво и цветовете могат да задоволят и най- капризните фенове. Формулата е кремообразна и обогатена с олио от авокадо, съдържа и малки блестящи частици.


За спиралата не е необходимо да говоря - всички знаем Better than Sex. Удължава миглите до степен, в която изглеждат нереални. Ако още не сте я пробвали, сега имате тази възможност и то в празнична опаковка.


Колекциите на Too Faced винаги са креативни и представени по необикновен начин. Thеn & Now е колекция, която не може да остане незабелязана, а качеството за пореден път е на много високо ниво. 

Колекцията вече е налична и може да се намери в SEPHORA The Mall и SEPHORA Paradise Center.

Поздрави,
ХОХО

*Поста не е спонсориран

Коментари

Популярни публикации