Fenty Beauty by RIHANNA

"Fenty Beauty was created for everyone: For women of all shades, personalities, attitudes, cultures, and races. I wanted everyone to feel included, that's the real reason I made this line."

- Rihanna


източник:интернет

Неслучайно феновете на бюти индустрията наричат марката създадена от Риана - еволюция в грима- различни, цветни и не на последно място подходящи за всички цветове на кожата. 
Преди барбадоската принцеса да създаде Fenty, за една тъмнокожа дама беше доста трудно да намери своя цвят фон дьо тен, а за някои дори невъзможно. В някои сайтове на блогъри, които следя обявиха това за дискриминация. Ако се замислим, всъщност това наистина е така. За тези които нямат проблем с това всичко е ОК - харесваш си марка, консистенция, гледаш какъв тип е кожата-суха, мазна и си купуваш продукта, за прекалено светлите или за тъмнокожите дами това не беше така. 
За щастие преди няколко години талантливата изпълнителка пусна своя грим марка и наистина преобърна всичкоо. Представете си 40 цвята фон дьо тен - това ако не е избор?!

източник:интернет
Друг феномен е супер интересния KILLAWATT златен хайлайтър. Този продукт е направо зашеметяващ! Не съм виждала толкова златен и пигментирани продукт. Нямам го в колекцията си, защото имаше други продукти на дневен ред, но скоро ще поправя грешката си. 😊
източник:интернет
В този пост освен да кажа няколко думи за марката исках да споделя и първите си впечатления от иконичното червено червило на Fenty Beauty, с което още първият ден на лансирането се сдобих.

Червилото е в много интересна опаковка, до сега не съм имала червило с такава. Прилича на лак за нокти- буквално. Днес една колежка ме попита какво съм нанесла на устните си и когато го извадих от чантата си тя ми каза “ това е лак за нокти, не се шегувай”, ми не, не се шегувам- червило е. И то какво?!


Освен жестоката опаковка на продукта, той има и много интересен апликатор с доста нестандартна форма. В интерес на истината си мислех, че нанасянето ще е много лесно. За мое щастие и за щастие на всички, които го притежават или тепърва го искат в колекциите си, се оказа че апликатор е измислен доста добре и нанасянето на червилото не е чак толкова трудно.
Разбира се, това е течно червено червило, тъй че се изисква прецизност, но веднъж нанесено на устните се бетонира и няма мърдане.




Сутринта нанесох червилото около 8.00 и до 19.15 ( тогава започнах да пиша поста) все още имах червило на устните си. Изтрило се беше във вътрешната част на устните, но поносимо, дори не го поднових.
Дали изсушава устните - да изсушава ги, но точно толкова, колкото всяко матово червило, а това повярвайте ми издържа цял ден на храни, напитки, сладкиши, соленки и каквото се сетите.

Ако искате да си купите нещо на марката и сте привърженик на класиката, задължително трябва да имате UNCENSORED.

Продуктите на Рири вече официално могат да се намерят в SEPHORA България.

Поздрави,
ХОХО


*продукта е закупен от мен
*поста не е спонсориран

Коментари

Популярни публикации