Най- сетне кърпа за глава, която попива без да пада от главата


Какво щеше да бъде ако имах кърпа за баня, която е специално за косата и си стои на мястото докато извършвам всички дамски ритуали , без да пада и без да създава дискомфорт?За мое щастие такава съществува и е създадена от една прекрасна дама, която има за цел освен да направи ежедневието ни по- цветно и красиво с аксесоарите, които създава, да улесни живота на дамите.




Цвети започва всичко през 2015 година когато ражда своето второ детенце. Тя е наясно, че старата й работа не и носи удовлетворение и не иска да се връща на нея след като майчинството й приключи. Улисана в отглеждането на двете си прекрасни дечица – бебето и 7 годишната дъщеричка, тя си задава въпроса“Какво ще правя занапред?” За идеята помага ежедневната грижа за косата на малката принцеса, която е дъгла, руса и здрава. Затрудненията с разресването и подсушаването след баня биват разрешени след като Цвети попада на подобен продукт като кърпите на Agliqie. Продукта не е бил нещо особено, но я е накарал да се замисли, как е възможно такъв полезен продукт да не е цветен и красив. Минава около година в шиене на домашната шевна машина, докато създава първия продукт, който естествено е за дъщеря й, която все още го използва. Той е и с най-успешния принт на Agliqie - Mon Cheri, който до днес е най-продаван.



Лимитирана кърпа декорирана с красиви камъни, предлага се и в други цветове
Освен красотата на продуктите, техните платове са от голямо значение. Избрани са внимателнo и всеки детайл е от значение. Голяма част от тях се произвеждат в България. От тази година внасят ликрата за плажната серия тюрбани от Италия. Най- страхотното нещо на платовете е, че те идват бели и техния принт, се печата впоследствие. Това ги прави униикални,  десените Aglique нямат аналог.
Красивите опаковки кърпите
Аксесоар за коса изработен от Цвети


Ако искате да се докоснете до красотите, които създава Цвети, можете да посетите новия  магазин, близо до НДК, на ул. Верила 1.Магазина е изключително уютен и декориран с голяма любов и стил. В него освен кърпите, които се предлагат, от скоро има и невероятни фишута, подходящи за всякакъв тоалет и повод. Те също са дело на талантливата дизайнерка.






За тези, които имат предпочитания към онлайн пазаруването. Всичко можете да намерите и на сайта на Aglique . 

*материала не е спонсориран

Коментари

Популярни публикации