SEPHORA Magical Christmas


Колкото и да не ни се вярва, и тази година е почти зад гърба ни. Ще си помислите ''Не е ли твърде рано за Коледа? Едва октомври е!'' И аз така си мислех миналата година когато, от SEPHORA ме поканиха на коледно парти през октомври. Тази година, обaче, вече знаех, че изобщо не е рано. Времето лети неусетно и ако в България сме свикнали да купуваме подаръци в последния момент, то в другите държави това се прави доста по-рано.
Та, ако и вие сте от хората, които не обичат да пазаруват всичко в последния момент, коледната колекция на SEPHORA ви идва на помощ.

Тази година магическият символ е бухалчето. То присъства навсякъде в колекцията и стои прекрасно до всеки един от продуктите.





Това, което пропуснах да добявя в колекцията си миналата година, е сладката лампичка с образа на миналогодишния символ - лисичка, но със сигурност няма да пропусна  тази сладка лампичка във формата на бухалче.



Това, което харесвам най-много в коледната колекция на SEPHORA, e опаковката на продуктите. 
Толкова са красиви, че изобщо не е необходимо да бъдат украсявани допълнително. Всеки детайл е изпипан до най-малката подробност. Всички сетове са селектирани според нуждите на човека, за когото ги купувате. Ако искате да зарадвате любител на маските например, предложенията са многобройни:









Предложенията за грим любителите не остават по-назад. За маниаците има страхотни попадения от палитри и сетове, които карат дъха да спре.



красивата голяма палитра

SEPHORA и тази година не изневери на традицията - голям Advent календар ще има. И то страхотен!


Too Faced отново ни изненадва с различни коледни комплекти. 



Комплектите на Benefit са по-атрактивни от всякога. 



В палитрите на Kat Von D има много красиви и нестандартни цветове.



Предложенията от BECCA:



Освен цветните мини палитри от Huda Beauty, съвсем скоро ще имаме и новата Nude палитра.



От 15.11 цялата колекцията ще бъде налична в магазините на SEPHORA в Paradise Center и The Mall.


*Статията не е спонсорирана

Коментари

Популярни публикации