Победител в категория ''Грижа за кожата''


Не за първи път си говорим за La Prairie и със сигурност няма да е за последен. Луксозната марка за пореден път доказа, че има защо да й се доверим. Platinum Rare Cellular Night Elixir е най-мощната грижа, произвеждана до сега от лабораториите на La Prairie. Качествата на елексира бяха оценени високо от професионалния екип на модно спирание № 1 в света ELLE, като го обяви за победител в категорията Face Care на ELLE International Beauty Award.



 Елексирът се използва като нощна грижа и кара кожата да се регенерира. Ексклузивният клетъчен комплекс осигурява богато подхранване, поради факта, че изгражда защита за кожата. Advanced Platinum Complex е комбинация от платинен пептид на La Prairie, обогатен с високоефективни съставки.



Подмладяващият серум е създаден от основателя на клиниката на La Prairie, д-р 
Пол Ниханс, неговият новаторски нюх създава тази уникална формула, която работи през цялата нощ, за да се събудим с преобразена кожа сутринта.



Елексирът се нанася лесно, всичко което трябва да направим, е да почистим и тонизираме кожата си добре преди нанасянето му. Няколко капки се поставят в дланта и с върховете на пръстите си нежно масажираме кожата. В комбинация с Platinum Rare Cellular Eye Essence, който се бори с фините линии в околоочната зона, кожата наистина се преражда.






До нови срещи!
И не забравяйте да се грижите за своята кожа!









Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации