Лавандулова приказка

Искам да ви разкажа за една среща, която не мога да забравя. Среща за която се сещам с усмивка и потвърждава теорията ми, че в живота няма случайни неща. 

Рано сутринта, в края на лятото, съдбата ме срещна с нея - млада, енергична и невероятно позитивна - името й е Яна.

Яна ме изненада още в първите секунди на нашето запознанство. Срещата ни беше в 9:00ч. сутринта, а тя кипеше от позитивна енергия.


Разказа ми за себе си, за това как се е отказала от работа в офис от 9:00 до 17:00 и как е решила да започне да се занимава с нещо, което за мнозина влиза в лигата на "Невероятното". Под нейна опека се е ширнала няколко декара нива. Да, изобщо не се шегувам. Млада, красива, енергична дама, която отглежда сама лавандулови поля.



ЗЗа да има все пак връзка между млада и красива дама с лавандуловата нива, Яна създава марката AYAN. Над 75 % био състав на продуктите и 100% натурални съставки, които са изчистени до съвършенство. До такава степен имам доверие на нейните лавандулови "рожби", че къпя малката си дъщеря с душ гела.

Освен състава, всички знаем колко благоприятни са свойствата, които има лилавата билка върху нас.

Тя действа успокояващо и релаксиращо. Обичам след дълъг работен ден да си взема топъл душ с ароматния душ гел. Като изляза от банята нанасям малко количество от маслото по цялото тяло. То има почти същите съставки и е като “храна” за сухата ми кожа.

Маслото за тяло е моят абсолютен фаворит. Той дойде в перфектния момент - когато кожата ми буквално плачеше за хидратация, беше изключително суха и груба. Харесвам още формулата на маслото за тяло. На пръв поглед изглежда твърдо, но когато посегна към продукта и го поставя в дланите си, той направо се топи. Нанася се лесно и не оставя лепкаво усещане.




Олиото от лавандула е друг блажен продукт, които включих в рутината си и не искам никога да свършва. Използвам го за безброй неща.
Слагам няколко капки от маслото на възглавницата вечер и се пренасям в света на сънищата. Мъжът ми също харесва начина, по който влияе на настроението му. Откакто прилагам този трик сме по-спокойни и отпочинали.




Надявам се скоро да ви срещна от близо с Яна и от първо лице да научите приказната история за лавандуловата приказка, в която живее тя.


Линк към сайта на AYAN - ТУК
Линк към Facebook - ТУК
Линк към INSTAGRAM - ТУК

Коментари

Популярни публикации