Веждите са рамката на лицето



Веждите са рамката на лицето. Това твърдение далеч не е маркетингова стратегия, която цели да популяризира продуктите за вежди. Подходящата грижа за кожата и добре оформените вежди са напълно достатъчни, за да изглеждаме добре.




За съжаление, голяма част от нас още като тинейджъри решаваме, че е време да се разделим с нежеланите косъмчета съвсем самибез съвети от професионалист, дори без съвети от по-възрастен. Последствия може да бъдат доста сериозни. Като веждите ни завинаги да останат в този видредки и невъзможни за оформяне.

Аз съм от момичетата, които през годините многократно са се опитвали да сменят формата на веждите си. Оформяла съм ги по различни начини, включително и като така модерните едно време "чертички". Това, разбира се, си лични и до ден днешен. Има места, на които така и не се появиха косъмчета

Сега, когато на мода са дебелите и красиво оформени вежди, голяма част от дамите, направили моята грешка да оформят веждите си сами като тийнейджърки, не могат да се радват на плътни вежди, без да използват подходящите за тази цел продукти.
Пробвала съм много продукти под различна формамолив за вежди, сенки за вежди, помада. Последният продукт, който пробвах и успя наистина да ме впечатли, е помадата за вежди на Kat Von D. Знаете колко харесвам нейните продукти. Всичко, което тя създава, е изпипано до най-малкия детайлкато се започне от опаковка, мине се през пигментацията и се стигне до издръжливост. Такава е и въпросната помада за вежди. Продуктът е в бурканче, гравирано със знака на марката, и е в цвят, който отговаря на цвета на продукта. Консистенцията му не е твърда, което означава, че с него се работи сравнително лесно. Трябва да внимавате какво количество взимате от бурканчето, защото е много лесно да прекалите, а ви трябва наистина малко. Аз използвам помадата с четката за вежди на Kat Von D. Тя е изключително прецизна, тънка и взискателна към детайлите. С нея се работи изключително лесно и грешките са сведени до минимум.

Това, което задължително правя след нанасяне на помадата, е да среша веждите си с четчица. Така, ако на някое място съм нанесла повече от продукта, четката го премахва и резултатът е красиви и естествени вежди.




Това, което харесвам най-много в помадата, е нейната издръжливост. Реших да си направя експеримент и да отида на плаж с нея. Рискувах да се разтече от слънцето или да се размаже от водата. За мое огромно щастие това не се случи, дори след плажа се оказа, че все още имам красиви вежди, все едно съм ги оформила преди малко.

Съветвам ви, когато работите с продукта, да сложите малко от него на ръката си и веднага да затворите бурканчето. Така ще удължите живота на помадата и тя няма да изсъхне бързо.

Ако не сте свикнали да работите с такъв тип продукти за вежди и се притеснявате, че няма да се справите, пробвайте с някои от моливите или единичните сенки за вежди на Kat. 



Продуктите могат да се намерят в SEPHORA The Mall и SEPHORA Paradise Center.

Поздрави,
ХОХО

*ревюто не е спонсоринано
*продуктите за закупени от мен


Коментари

Популярни публикации